Facebook

Tergon - за силно замърсяване

Tergon - за силно замърсяване - Изображение 1

TERGON - Препарат на водна основа за силно замърсени повърхности от гранит, мрамор, естествен камък, мозайка, керамика и теракот.

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Tergon е концентриран на водна основа препарат за интензивно и безопасно почистване. Той бързо почиства мръсотия от сапун, мухъл и плесен. Препоръчва се за интензивно почистване на упорити замърсявания на места с натоварен трафик на полиран, шлайфан, термолющен, необработен и неполиран камък за заздравяване и цялостно възстановяване. Tergon е с ниско алкално ниво и не уврежда естествената структура на камъка и заобикалящия го материал като дърво, метал, алуминий или боядисани повърхности. Tergon е биоразградим продукт, идеален за каменна настилка и премахване на петна.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

Пригответе разтвор от Tergon в съответствие с инструкциите по – долу. Разтворете в топла или гореща вода ( препоръчително е топла ), в зависимост от степента на замърсяване. Нанесете на повърхността с парцал или спрей за 2 – 3 минути. Почистете ръчно с помощта на четка. Изплакнете няколко пъти с водна струя за да се премахнат всякакви остатъци. Оставете повърхността да изсъхне напълно преди да пристъпите към нанасяне на импрегнант.

  • СИЛНО ЗАМЪРСЯВАНЕ: 1 Л Tergon – 5 Л вода
  • НОРМАЛНО ПОЧИСТВАНЕ: 1 Л Tergon – 10 Л вода
  • РУТИННО ПОЧИСТВАНЕ: 1 Л Tergon – 15 Л вода

За необичайно упорита мръсотия може да използвате директно, без да разреждате с вода.

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Tergon е подходящ за външни и вътрешни каменни повърхности от естествен камък като мрамор, гранит, варовик, гнайс и други. Също така се препоръчва за подова мозайка, теракот, керамика, тухли и фуги.

 

ОПАКОВКИ

  • Туби от 1 и 5 литра