Facebook

Quasar - против петна

Quasar - против петна - Изображение 1

Quasar - Препарат против петна, подходящ за полиран и термолющен гранит, мрамор и други естествени камъни. Изключително подходящ за плотове от естествен камък.

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Quasar защитава каменните повърхности от влага и общи петна като масло, мазнини, мръсотия, петна от храна, мухъл и плесен. Quasar е безопасен за повърхности, които имат досег с храни, като например маси, барове, кухненски и други плотове. Quasar възпрепятства развитието на бактерии. Действието анти петно се дължи на технологично напредналата формула на препарата, защитава в дълбочина каменните пори за дълъг период от време. Quasar не променя естественият вид на каменната повърхност и не създава какъвто и да е филм или пластмасов ефект, като по този начин позволява на порите да дишат. UV устойчив.

 

НАЧИНА НА УПОТРЕБА

 

Нанася се с кърпа, вълнен парцал или спрей, много фин слой Quasar равномерно върху чиста и суха повърхност. Ако се прилага чрез спрей, отстранете въздушните мехурчета с чиста памучна кърпа или вълнен парцал. Оставете да попие за период от 3 - 4 часа, преди да премахнете ръчно всеки сух излишък от повърхността с помощта на парцал. Препоръчително е да не използвате повърхността между 12 до 24 часа след третирането.

 

ПОДДРЪЖКА

 

За рутинно почистване препоръчваме използването на Clean Stone. За да се премахнат изсъхнали варовити остатъци и за поддръжка на полираната повърхност, препоръчваме използването на Stone Cream.

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Quasar е подходящ за вътрешни и външни повърхности от мрамор, гранит и естествен камък. Quasar е силно препоръчителен за райони, които имат постоянен контакт с храна и вода, като кухненски маси, кухненски и бар плотове.

 

РАЗХОДНА НОРМА

  • При прилагането на един слой на повърхността със средна абсорбация е 10 - 15 кв.м. / л.
  • Върху повърхности с ниска абсорбация е 25 - 30 кв.м. / л.

ОПАКОВКИ

 

Туби от 1 и 5 литра