Facebook

Idrorep - предпазва от влага

Idrorep - предпазва от влага - Изображение 1

IDROREP - На основата на разтворители, против мръсотия, водоотблъскващ за мрамор, гранит и естествен камък. 

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Idrorep защитава мрамор, гранит и други естествени камъни и общи повърхности като зидарии, каменни облицовки, бетон, павета и технически камък от влага и общи петна като вода, мръсотия, мухъл и плесен. Действието се дължи на технологично напредналата формула, защитавайки в дълбочина порите на камъка за дълъг период от време. Idrorep не променя естествения цвят на камъка, не създава какъвто и да е филм или "пластмасов" ефект по повърхността, като същевременно позволява на камъка да диша. UV устойчив.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

Нанася се с кърпа, вълнен парцал или спрей, равномерно върху чиста и суха повърхност. Ако прилагате чрез спрей, отстранете въздушните мехурчета от повърхността с помощта на чиста кърпа или вълнен парцал. Оставете време за попиване от 30 до 60 мин. и започнете нанасянето на втори слой , в посока различна от нанасянето на първият. Оставете да попие от 12 до 24 часа, след което може да използвате повърхността.

 

ПОДДРЪЖКА

 

За рутинно почистване препоръчваме използването на хигиенни препарати Clean Stone. За да отстраните упорити замърсявания, използвайте препарат Tergon.

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Idrorep е подходящ за вътрешен или външен полиран, термолющен, цепен, или шлайфан мрамор, гранит, агломерат, естествен камък, както и за бетонови настилки и павета.

 

РАЗХОДНА НОРМА

 

Върху повърхности със средна абсорбация, нанесен на два слоя 6 - 12 кв.м. с 1 л. Върху повърхности с ниска абсорбация 12 - 15 кв.м. с 1 л.

 

ОПАКОВКИ

  • Туби от 1 и 5 литра