Facebook

Anti Slip - намалява хлъзгавостта

Anti Slip - намалява хлъзгавостта - Изображение 1

ANTI SLIP - Професионален препарат с противохлъзгащо действие за каменни настилки от мрамор, гранит и други естествени настилки с натоварен трафик. 

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Anti Slip е професионален, лесен за употреба детергент на киселинна основа препарат, специално разработен, за да се постигне противоплъзгаща повърхност. Anti Slip може да се прилага върху вътрешния и външния мрамор, гранит, естествен камък и други каменни повърхности. Anti Slip действа директно върху микро - структурата на повърхностните пори, намалявайки хлъзгавостта на гладката или полирана повърхност, без видимо изменение на каменната структура. Силно се препоръчва за продължително мокри повърхности, където пързалянето е ежедневен проблем.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

Почистете и подсушете добре повърхността, където ще бъде нанесен препарата. Нанесете обилен слой от Anti Slip равномерно с помощта на моп или гъба, по време на нанасянето е важно да се избегне образуването на пяна и въздушни мехурчета. Не оставяйте разтвора да изсъхне по време на нанасянето. При необходимост нанесете повторно. Времето за въздействие е различно за различните повърхности. Изплакнете третираната повърхност обилно с вода, елиминирайки всякакви остатъци от продукта. Тествайте повърхността преди и след употребата на Anti Slip, за да се уверите, че продуктът е нанесен както трябва. Уверете се, че повърхността е напълно суха и почистена преди да нанесете импрегнант.

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Anti Slip се препоръчва за вътрешни или външни керамични, порцеланови плочки, бетон, гранит, мрамор и мозайка или подови повърхности от естествен камък, които не отговарят на европейските стандарти DIN 51130 или подзаконови нормативни актове по отношение на устойчивост на плъзгане. Anti Slip се препоръчва за входове на обществени сгради, хотели, басейни, търговски центрове и стълби.

 

ОПАКОВКИ

  • Туби от 1 и 5 литра

ВНИМАНИЕ!!!

Работата с продукта Anti Slip изисква употребата на гумени ръкавици и евентуално маска за лице. Пазете продукта добре затворен и на място недостъпно за деца. Преди прилагането тествайте на малък участък от мястото, за да се уверите, че е подходящ за камъка, който ще третирате. Препоръчително е помещението да има добра циркулация на въздуха или вентилация, където ще прилагате продукта. Използвайте подходящи лични предпазни средства. (ЛПС)

 

 

Цена: 42,00 лв. / 1 Л