Wet seal - UV устойчив

Wet seal - UV устойчив - Изображение 1

WET SEAL - на основата на разтворители, придава мокър ефект на камъка. Подходящ за термолющен, шлайфан, песакоструен и натурални камъни като гранит и мрамор, както и за всякакъв вид естествени каменни настилки.

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Wet Seal предпазва камъка от влага и общи петна като малсо, мръсотия, храна, мухъл и плесен. Wet Seal предпазва и подчертава цвета на естествения камък, без да нарушава структурата му. Силно препоръчителен за външни повърхности с натоварен трафик. Действието му се дължи на технологично напредналата му формула, която защитава в дълбочина камъка за дълъг период от време и му придава мокър ефект. Wet Seal не променя цвета на камъка и не създава какъвто и да е филм или "пластмасов" ефект, като по този начин позволява на порите да дишат. UV устойчив.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

Нанесете с кърпа, вълнен парцал или спрей равномерно един слой от Wet Seal върху чиста и суха повърхност. Ако прилагате чрез спрей, отстранете въздушните мехурчета от повърхността с помощта на чиста памучна кърпа или вълнен парцал. За абсорбиращи материали. Оставете да попие от 5 до 6 часа, след това нанесете втори слой от Wet Seal в посока, различна от нанасянето на първият. Оставете да подейства от 12 до 24 часа, преди да започнете да използвате третираната повърхност.

 

ПОДДРЪЖКА

 

За рутинно почистване, препоръчваме използването на Clean Stone. За да отстраните упорити замърсявания, препоръчваме използването на Tergon.

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Wet Seal е подходящ за вътрешен или външен термолющен, шлайфан и обработен мрамор, гранит и естествен камък. Wet Seal осигурява максимална защита на много абсорбиращи материали.

ОПАКОВКИ

 

Туби от 1 и 5 литра

 

РАЗХОДНА НОРМА

  • Върху повърхности със средна абсорбация, нанесен на два слоя - 8-10 кв.м. с 1 л.
  • Върху повърхности с ниска абсорбация - 15-20 кв. м. с 1 л.

Цена: 66,00 лв. / 1 Л