Quasar - против бактерии

Quasar - против бактерии - Изображение 1

QUASAR - Препарат против петна за полиран гранит, мрамор и други естествени камъни.

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Quasar защитава каменните настилки от влага и общи петна като масло, мазнини, мръсотия, петна от храна, мухъл и плесен. Quasar е безопасен за повърхности, които имат досег с храни като например маси, барове, кухненски и други плотове, като възпрепятства развитието на бактерии. Действието се дължи на технологично напредналата формула, защитавайки в дълбочина порите на камъка за дълъг период от време. Quasar не променя естественият цвят на камъка, не създава какъвто и да е филм или "пластмасов" ефект по повърхността, като същевременно позволява на камъка да диша. UV устойчив.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

Нанася се с кърпа, вълнен парцал или спрей, равномерно върху чиста и суха повърхност. Ако прилагате чрез спрей, отстранете въздушните мехурчета от повърхността с помощта на чиста памучна кърпа или вълнен парцал. Оставете да попие от 3 до 4 часа и премахнете ръчно с помощта на вълнен парцал остатъците от препарата. Оставете да попие от 12 до 24 часа, след което може да използвате повърхността.

 

ПОДДРЪЖКА

 

За рутинно почистване, препоръчваме използването на Clean Stone. За да се премахнат изсъхнали варовити остатъци и за поддръжка на полирана повърхност, препоръчваме използването на Stone Cream.

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Quasar е подходящ за вътрешен или външен полиран мрамор, гранит и естествени каменни повърхности. Quasar е силно препоръчителен за райони в постоянен контакт с вода и храна, като например кухненски маси и бар плотове.

 

РАЗХОДНА НОРМА

  • Върху повърхности със средна абсорбация 10 - 12 кв.м. с 1 л.
  • Върху повърхности с ниска абсорбация 20 - 25 кв.м. с 1 л.

ОПАКОВКИ

  • Туби от 1 и 5 литра