Ecotoner - за мокър ефект

Ecotoner - за мокър ефект - Изображение 1

ECOTONER - Препарат с мокър ефект на водна основа за естествен камък

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Ecotoner е изцяло нов продукт на водна основа за мокър ефект, подходящ за вътрешни и външни каменни повърхности, както и за полирани камъни. Веднъж нанесен Ecotoner защитава каменната настилка от влага и общи петна, като същевременно осигурява мокър вид и засилва естествените цветове на камъка, без да нарушава полировката и блясъка. Поради еко формулата на препарата се препоръчва и за използване и в затворени зони, тъй като не отделя опасни изпарения. Ecotoner може да се използва и на влажни каменни повърхности, където импрегнанти на базата на разтворители не могат да действат. Ecotoner не променя естественият вид на каменната повърхност и не създава филм или "пластмасов" ефект, като същевременно позволява на камъка да диша. UV устойчив.

 

НАЧИН НА УПОТРЕБА

 

Нанесете с кърпа, вълнен парцал или спрей много фин слой Ecotoner равномерно върху чиста и суха повърхност. Ако прилагате чрез спрей, отстранете въздушните мехурчета от повърхността с помощта на чиста памучна кърпа или вълнен парцал. Оставете да попие от 30 до 60 минути и започнете нанасянето на втори слой в посока, различна от нанасянето на първият слой. Оставете да изсъхне хубаво от 12 до 24 часа преди да възобновите използването на повърхността.

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Продуктът е силно препоръчителен за вътрешни пространства, киселинно - почиствани, шлайфани, заоблени, песакоструени, мрамори, гранити и други естествени камъни, както и върху състарени повърхности. Ecotoner може да се използва и върху теракот, за да се получи мокър ефект.

 

Разходна норма

  • Върху повърхности със средна абсорбация, нанесен на два слоя: 6 - 12 кв.м. с 1 л.
  • Върху повърхности с ниска абсорбация 12 - 15 кв.м. с 1 л.

ОПАКОВКИ

  • Туби от 1 и 5 литра