Eco Protec - против петна

Eco Protec - против петна - Изображение 1

ECO PROTEC - Препарат против петна на водна основа, подходящ за полиран мрамор, гранит и плотове от естествен камък.

 

ОБЩА ХАРАКТЕРИСТИКА

 

Eco Protec защитава каменните повърхности от влага и общи петна като масло, мазнини, мръсотия, храна, мухъл и плесен. Eco Protec е безопасен за повърхности, които имат досег с храни, като например маси, барове, кухненски и други плотове. Eco Protec възпрепятства развитието на бактерии. Действието анти петно се дължи на технологично напредналата формула на препарата, защитава в дълбочина каменните пори за дълъг период от време. Eco Protec не променя естественият вид на каменната повърхност и не създава какъвто и да е филм или пластмасов ефект, като по този начин позволява на порите да дишат. UV устойчив.

 

НАЧИНА НА УПОТРЕБА

 

Нанася се с кърпа, вълнен парцал или спрей, много фин слой Eco Protec равномерно върху чиста и суха повърхност. Ако се прилага чрез спрей, отстранете въздушните мехурчета с чиста памучна кърпа или вълнен парцал. Оставете да попие за период от 3 - 4 часа, преди да премахнете ръчно всеки сух излишък от повърхността с помощта на парцал. Препоръчително е да не използвате повърхността между 12 до 24 часа след третирането.

 

ПОДДРЪЖКА

 

За рутинно почистване препоръчваме използването на Clean Stone. За да се премахнат изсъхнали варовити остатъци и за поддръжка на полираната повърхност, препоръчваме използването на Stone Cream.

 

ОБЛАСТИ НА ПРИЛОЖЕНИЕ

 

Eco Protec е подходящ за вътрешни и външни повърхности от мрамор, гранит и естествен камък. Eco Protec е силно препоръчителен за райони, които имат постоянен контакт с храна и вода, като кухненски маси и бар плотове.

 

РАЗХОДНА НОРМА

  • При прилагането на един слой на повърхността със средна абсорбация е 10 - 15 кв.м. / л.
  • Върху повърхности с ниска абсорбация е 25 - 30 кв.м. / л.

ОПАКОВКИ

 

Туби от 1 и 5 литра